Showroom voor consumenten
Het MIC is een exclusieve tegel showroom voor consumenten. De gehele Mosa collectie is er te zien en te beleven. In deze unieke showroom is ook een tegelbibliotheek waarin u als consument zelf vloer en wandtegels kan combineren. U kunt zelf combinaties maken die het best aansluiten bij uw eigen smaak en ruimte.

Bij onze showroom in Mijdrecht kunt op een groot scherm een 3d ontwerp laten uitwerken. Met het nieuwe online tekenprogramma van Mosa kunt u er thuis zelf verder aan werken. Naast al deze technische snufjes, zijn er ook meer dan 15 High-End Mosa badkamers tot in detail uitgewerkt. Inspiratie genoeg dus.
 
Mosa werkt in het MIC Mijdrecht samen met Intermat. In het MIC Beek (LB) werkt Mosa samen met Budé. Het advies is daardoor gegarandeerd van hoog niveau en uiterst professioneel. De tegels voor uw badkamer, woonkamer, toilet, of iedere andere ruimte kunnen in het MIC worden gekocht en desgewenst gemonteerd. Dit geldt uiteraard ook voor bijpassend sanitair.
 
Mosa Inspiration Centre Intermat    Constructieweg 6       3641 SB     MIJDRECHT    (0297) 23 35 33
Mosa Inspiration Centre Budé            Stationsstraat 100    6191 BG     BEEK (LB.)     (046) 428 82 77

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het verstandig om daarvoor een afspraak te maken.

Plan uw route met Google Maps via:
MIC Mijdrecht
MIC Beek (LB)
 
Bookmark and Share