Van harte welkom
Het MACC is gesitueerd aan het water op de kop van het Steigereiland (IJburg) te Amsterdam. Het MACC is er speciaal voor architecten en opdrachtgevers. Mosa informeert u hier graag over de vele mogelijkheden van de toepassing van keramische tegels. De gehele tegelcollectie en de innovatieve concepten worden hier getoond. Daarnaast kunt u in het MACC ook advies krijgen over de toepassing van keramische tegels op gevels en andere tegelsystemen. 

Vloeren, wanden, gevels
In de toonzaal van het MACC vindt u de totale Mosa tegelcollectie voor wanden, vloeren én gevels. Van de Terra Maestricht® serie tot de kleurrijke Mosa Colors®. Van More than white tot Linea LED. En van Quartz® tot Xtreme. Met meer dan veertig series. Maar ook custom design. Topkwaliteit en Cradle to Cradle® gecertificeerd. 

Inspiratiebron
Ook worden in het MACC de laatste innovaties op tegelgebied gepresenteerd. Denk aan Mosa
Facades, een vernieuwende oplossing voor gevels, of aan de Mosa Shower Drain® waarmee u een gelijkvloerse keramische douchevloer realiseert. En u kunt in het MACC terecht voor toepassingsadviezen en monsters. Projectgerelateerde presentaties behoren ook tot de mogelijkheden. Al met al een inspiratiebron voor ontwerpers die graag bouwen met tegels.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek. Om u goed van dienst te kunnen zijn is het verstandig om daarvoor een afspraak te maken.

Openingstijden
Maandag – vrijdag: 9.00 uur – 17.00 uur of op afspraak.

Plan uw route met Google Maps
Tram 26
Bus 359
Auto