Erasmus Campus, Rotterdam

"We approached the design as an integration of program, sustainability and intimacy. This resulted in a dynamic building that adapts itself to the seasons and the light of the day."

Mosa Scenes

Een stijlvolle en flexibele tegelcollectie waarmee moeiteloos fascinerende scènes gecreëerd kunnen worden. Het resultaat is een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee er bij elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat.

CERAMIX: keramische kunst

Met tegels van de industrieel ontwerper Kho Liang Ie maakt Mosa deel uit van de expositie CERAMIX van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Een expositie die naadloos aansluit op het werk dat al meer dan 130 jaar in de Mosa-fabrieken wordt uitgevoerd.

Mosa Pattern Generator

De online design tool waarmee unieke, creatieve patronen ontworpen kunnen worden met alle tegels uit de Mosa-collectie.

Mosa Solids

Mosa Solids is een speciaal ontworpen tegelcollectie waarin de praktische en robuuste eigenschappen van deze serie moeiteloos gecombineerd worden met de bekende kwaliteit, elegantie en natuurlijke look van de producten van Mosa.

Mosa Home

Je wilt dat de vloer van je woonkamer mooi én praktisch is, maar ook dat hij jarenlang meegaat. Met Mosa-tegels creëer je een duurzame tegelvloer boordevol karakter.